"Leven is dat wat je overkomt, terwijl je druk bent met andere plannen" (John Lennon)

Volg de belevenissen, gekke ideeën en knutsels van een eenvoudig meisje met een alledaags leventje. Nu ook mét baby.

maandag 11 juli 2011

Nieuw appartement in de Oude Kuringerbaan!

Na een lange en heel frustrerende huizenjacht in Gent... het walhalla waar iedereen blijkbaar wil wonen en daar ontiegelijk veel geld voor wil geven, is het eindelijk zo ver: We hebben een appartement gekocht! In Hasselt. Op een paar honderd meter van het station, op een paar honderd meter van het stadscentrum en op een paar honderd meter van de autostrade. In de Oude Kuringerbaan, een rustige straat met rustige Limburgers. In een gewoon rijhuis waar nog 2 andere gezinnen zullen wonen op de tweede verdieping.
Het is een nieuwbouwappartement dat op ons staat te wachten om afgewerkt te worden.
Voor het eerst in mijn leven moet ik nadenken over deuren die naar de juiste kant moeten open draaien en dilemma's gaande van tegels vs. parket; bad vs. douche; behang vs. verf tot donkere of lichte muren en een groot vs. klein logeerbed.
Dat laatste is best wel belangrijk aangezien zowat iedereen uit de vriendenkring al weekendjes Hasselt plant. Hasselt is voor de doorsnee West-Vlaming dan ook vrij exotisch en bijna iedereen is er wel al eens "op reis" geweest of wil er ooit nog eens op bezoek gaan.
Een goed uitgebouwde logeerkamer zal dan ook onmisbaar zijn.
Ik probeer jullie op de hoogte te houden van onze verdere bouw- en verhuisavonturen.

Groetjes,
Marie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten