"Leven is dat wat je overkomt, terwijl je druk bent met andere plannen" (John Lennon)

Volg de belevenissen, gekke ideeën en knutsels van een eenvoudig meisje met een alledaags leventje. Nu ook mét baby.

dinsdag 30 augustus 2011

Logeerkamerkleur

Ik bedenk net dat ik nog geen conclusie heb geschreven over m'n enquête. Voor iemand met een wetenschappelijke opleiding is dit natuurlijk uit den boze. Er zijn al genoeg enquêtes op de wereld waar geen gevolg aan gegeven wordt.

Met 26 respondenten mogen we in eerste instantie stellen dat heel wat mensen begaan zijn met de kleur van onze logeerkamer. Dit aantal is echter verre van representatief voor het totale vriendenaantal. We mogen dus besluiten dat onze steekproef redelijk mislukt is.
Toch merken we een lichte voorkeur voor twee van de vier opties, zijnde olijfgroen met bruine accenten en rood met witte accenten. Deze opties behalen allebei exact evenveel stemmen.
Het écru met donkerblauw kunnen in ieder geval al uitsluiten (mijn excuses aan de individuen die hiervoor hun stem uitbrachten). Blijft dan de mossel noch vis "lichtbruin met lichtblauwe accenten" over.

Na een toevallig bezoekje in het nieuwe huisje van m'n schoonzus, die blijkbaar dezelfde verfsmaak als ik heeft, hebben we besloten om toch voor deze laatste optie te gaan. Het lichtbruin met lichtblauw is echt wel mooi, tijdloos, origineel, de max, toppie en supervet als je het op grote muren ziet. Het boekje van Levis is er niets tegen! Aangezien ook nog de volledige 6 van m'n vrienden vinden dat we voor deze optie moeten gaan, kunnen we gewoon niet anders ;-)!
Ook voor de rest van het appartement blijven we in hetzelfde gamma.
Voor de diehards of de extreme curieuzeneuzen:  http://www.coloresdelmundo.com/nepal/_nl/index.aspx



Geen opmerkingen:

Een reactie posten